Programma Overzicht

Find The Healthy Way

Image

WOD

We hebben WOD's Dit betekent Work Out of the Day. Dit zijn vaak korte High intensive interval trainingen waarin we meerdere bewegingen aan elkaar koppelen. Goed om te weten dat de WOD's voor iedereen is. Op je eigen kunnen en je eigen tempo.

Maandag t/m zondag 09:00 tot 10.00 uur

Image

Meld je aan voor de les

Proefles boeken

Image

Weight Lifting

In deze les behandelen wij alle bewegingen met een barbell. We behandelen zowel de Olympische lifts als de compound lifts van het powerliften. Het gaat hier allereerst om de techniek/mobility en daarna om het gewicht.

Dinsdag 20:00 tot 21:00 en vrijdag 18:00 tot 19:00 uur

Image

Meld je aan voor de les

Proefles boeken

Image

Crossfit Kids

Bij Crossfit Kids gaan wij alle functionele bewegingen, welke wij als volwassen gebruiken in de WOD's, op een speelse manier aanleren. De les sluiten wij af met een top spel.

Woensdag 15:00 tot 16:00 uur

Image

Meld je aan voor de les

Proefles boeken

Image

Personal Training

Wij zijn gespecialiseerd in Personal Training. Dit houdt in dat je één op één met 1 van onze personal trainers aan de gang gaat. Alle aandacht voor jou, je doelen en je uitvoeringen. om zo uit eindelijk een jouw doelen te behalen. Deze lessen duren maximaal 45 min.

Maandag t/m vrijdag op afspraak.

Image

Meld je aan voor de les

Proefles boeken

Image

Vrijgezellen feesten

Mocht je nu nog een sportieve uitdaging zoeken en samen met je vrienden of vriendinnen je in het zweet willen werken voordat je door gaat tot in de late uurtjes? Wij hebben een leuk programma voor jullie waar iedereen aan mee kan doen. Je bent 2 uur lang gezellig met elkaar aan het sporten en gaat stuk op je eigen niveau. We geven elkaar een high five after en we hebben genoeg energie om de rest van de avond door te feesten. Hierna krijg je een t-shirt als herinnering en een blikje Fit Aid recovery drink. Lijkt het je leuk en wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

ALLEEN op Afspraak

Image

Neem contact op

Afspraak maken

Image

Kinderfeestje

Wil je jouw verjaardag vieren bij ons met je vriendjes en vriendinnetjes? Dan hebben wij voor jullie een leuk en sportief programma met als afsluiting een fantastisch spel! We beginnen het feest met een leuk en uitdagend parcours dan behandelen we 1 van de 9 functionele basis bewegingen binnen het crossfit en sluiten we af met een bal spel. Hierna geven we elkaar een high five en sluiten af met een lekker glas welverdiende limonade. De kosten bedragen 60 euro per uur.

ALLEEN op Afspraak

Image

Neem Contact op

Afspraak Maken

Crossfit Exercises

AMRAP

As many rounds as possible: zo veel mogelijk rondes binnen een vast gestelde tijd. Hoeveel rondjes kan jij aan?

EMOM

Every minuut on the minuut: elke minuut doe je een aantal herhalingen zodra je klaar bent heb je de rest van de minuut rust.

Chipper

Dit zijn lange work outs met een veel verschillende bewegingen en herhalingen. Erg geliefd in de crossfit wereld.

Buddy WODS

Buddy WODS zijn work outs welke je samen met je partner verricht.

Rounds for time

Een bepaald aantal rondes waar de tijd door blijft lopen.

Bench Marks

Bestaat uit Hero WODS of Girls WODS, Voor welke ga jij?