Prijzen

Jouw avontuur begint hier!

Our Packages

Een greep van de beschikbare abonnementen:

Proefles

1 Uur Training

Je kan ten alle tijde één gratis proefles volgen om te kijken of crossfit ook iets voor jou is. De keuze om eventueel lid te worden is geheel aan jou evenals de keuze van een abonnement.

00.00 / GRATIS

    

Aanmelden

On ramp course

1e Maand

Dit is de 1e maand van elk abonnement waarin wij jou extra begeleiden en waar je 2 personal trainingssessies krijgt om de 9 fundamentele movements van crossfit onder de knie te krijgen.

85.00 / 1e Maand

    

Aanmelden

Onbeperkt Trainen

1 Jaar Training

Een jaar lang onbeperkt sporten wanneer je maar wilt? Het kan met een jaarabonnement bij Crossfit Kralingen. Doordat je nu per jaar betaald krijg je het abonnement voor een scherpe prijs

850.00 / Jaar

    

Aanmelden

Abonnementen

Maand abonnement

Wij bieden verschillende Crossfit abonnementen aan, namelijk onbeperkt trainen of 2x per week. Let op! Voor studenten hebben wij een speciaal tarief. Vraag naar de voorwaarden bij de coach.

75.00 / 60.00 / Maand

    

Aanmelden

Personal Training

40 minuten

Doel en resultaat gericht sporten onder onze begeleiding. Wij zullen aan het begin verschillende testen met je door nemen zodat we een goede nulmeting hebben. Hierna zullen wij een doel vaststellen om dit samen kunnen behalen.

50.00 / 40 minuten

    

Aanmelden

Crossfit Kids

4x per maand

Hier zullen we alle functionele bewegingen welke wij als volwassenen gebruiken in de WOD's op een speelse manier aanleren. We sluiten elke les af met een spel. Crossfit kids is elke woensdag van 15:00 tot 16:00 uur.

25.00 / Maand

    

Aanmelden