OVER DE TRAINERS

Dennis: eigenaar
CrossFit level 1
CrossFit level 2

Mijn naam is Dennis Buitelaar. Sinds 2013 ben ik al bezig met CrossFit. Ik kan ondertussen zeggen dat het een verslaving geworden is. Na een aantal jaar les te hebben gegeven bij een andere box heb ik besloten om mijn level 2 te halen en kort daarna mijn eigen box te beginnen.

Sindsdien geef ik met veel plezier les aan iedereen bij CrossFit Kralingen.

Mijn motto is: gevorderde of beginner, CrossFit is voor iedereen!

Garry: coach
CrossFit level 1

In 2015 ben ik begonnen met CrossFit en 3 jaar later besloot ik mijn Level 1 Trainer Certificaat te halen. Vroeger was ik altijd al actief en heb ik verschillende sporten gedaan zoals voetbal, baseball, paardrijden en tennis. Toch spreekt CrossFit mij van alle sporten het meest aan door de combinatie van gewichtheffen, turnen en conditionele training.

Ik heb mijn Level 1 certificaat gehaald omdat ik meer wilde weten over alle technieken in CrossFit en ik deze graag aan anderen wil leren. Daarom zal je mij elke zondag zien als coach. Mijn favoriete onderdeel van CrossFit is turnen, dus als je hulp nodig hebt met wat pull ups, toes to bars of muscle ups vraag me dan gerust voor wat tips.

PROBEER HET ZELF!

Boek een gratis proefles